Het verhaal achter DreaQus Brewery

Het verhaal van DreaQus Brewery is begonnen in de zomer van 2021. Onder het genot van een speciaal biertje is tussen drie vrienden uit Bergen op Zoom het idee ontstaan om een eigen biertje te gaan brouwen. Het idee om zelf te gaan brouwen is ontstaan vanuit de passie die wij delen voor speciaal bier.

Dus hebben wij besloten met zijn drieën om een brouwerij te starten genaamd DreaQus Brewery. DreaQus is afgeleid van het Bergse woord ‘Driekes’ wat ‘met zijn drieën’ betekend. Met als boegbeeld de Buckethat. De Buckethat is in onze groep een teken geworden van vriendschap, gezelligheid en impulsiviteit doordat wij de Buckethat ons eigen hebben gemaakt in de zomer waar het idee om te gaan brouwen is ontstaan.

ons verhaal

Bergen op Zoom is een traditionele bourgondische bierstad waar wij ontzettend trots op zijn. Deze trots heeft er toe geleidt dat wij traditionele bieren zijn gaan brouwen met een moderne twist. De kwaliteit van onze bieren hebben wij hoog in het vaandel staan. Hierdoor staat DreaQus Brewery altijd 100% achter haar producten.

Wij hopen jullie mee te nemen in onze reis als startende brouwerij en de bieren die wij met trots presenteren. 

Veel drinkplezier, proost!